rendezvény” címkéhez tartozó cikkek
Találatok száma: 3

Negyedszer csatlakozott Magyarország az Európai fenntarthatósági hét rendezvényhez

2018. május 31.

A programsorozaton egyebek mellett fenntarthatósági szervezetek mutatkoznak be, ismertetve tevékenységüket, kezdeményezéseiket, amelyek azt szolgálják, hogy a Föld élhető maradjon a jövő nemzedékek számára is. A rendezvény magyarországi koordinációs központja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT).

A közlemény idézi Bartus Gábort, az NFFT titkárát, aki elmondta, hogy Magyarország az elmúlt években kiemelkedő sikereket ért el a fenntarthatóság területén.

Teljes cikk

Fenntarthatósági napot szervez a Magyar Természettudományi Múzeum

2018. június 01.

A forgatag célja, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt tapasztalati úton szerezzenek ismereteket a fenntarthatóságról, különösképp a természet- és környezetvédelemről, valamint az energetikáról.

Az egész napos rendezvényen élményszerű, interaktív, játékos formában mutatják be a szervezők az újrahasznosítás fontosságát a látogatóknak.

Teljes cikk

Különleges programok az Állatkertek éjszakáján

2018. augusztus 31.

Augusztus 31-én rendezik meg idén az Állatkertek éjszakája országos rendezvénysorozatot, amelyre 12 magyarországi helyszínen készülnek változatos és izgalmas programokkal. Ezen az éjszakán a látogatók olyan oldalukról ismerhetik meg az állatkerteket, amelyek nappal sokszor rejtve maradnak.

A programban idén is a budakeszi, két budapesti, a debreceni, győri, jászberényi, kecskeméti, miskolci, pécsi, poroszlói, szegedi és a veresegyházi állat-bemutatóhelyek vesznek részt.

Teljes cikk